בעית קור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/01/2001 | 02:23 | מאת: אוס

שלום לכם! אני בגיל 40 במשקל ממוצע ( לא רזה ולא שמנה) , אני סובלת מבעיות קור. כל חיי קר לי ולסביבה שלי אף פעם לא קר שלי קר. הדבר משגע אותי בזמן האחרון. כל מה שאני לובשת תמיד קר לי, בקיץ כמעט ואני לא מזיעה. אני סובלת מלחץ דם נמוך(60 על 80 והרבה פעמיםפחות) , אין לי בעית המוגלובין, יש לי המוגלובין בערך- 14 שרוב הנשים 12, בהריון אף פעם לא קיבלתי כדורי ברזל .... האם למשהו יש רעיון מה ניתן לעשות עם הבעיה שלי?

22/01/2001 | 15:46 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא בטוח שמדובר במחלה. נשאר לבדוק תפקודי בלוטת המגן - לפעמים כשהבלוטה עובדת לא טוב החולה יסבול מאי סבילות לקור. מלבד כך קשה לדמיין מחלה ספציפית הגורמת לך להרגיש קור. כל זאת ללא בדיקה כמובן - ןלכן התשובה מלכתחילה מוגבלת. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה