הומוציסטאין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/01/2001 | 00:11 | מאת: אתי

אני מבקשת הפניה לחומר הקשור בנושא . (מאמרים , אתרים וכו.) תודה

22/01/2001 | 15:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מצורף אתר עם תכתובות על הומוציסטאין תודה http://www.medscape.com/server-java/SearchClinical?Action=FilterSearch&queryMode=freetext&ResultCount=25&ResultTemplate=SearchClinical.html&Filter=medscape_filt.hts&group=Clinical&QueryText=homocystein&newestMonths=0&oldestMonths=12&SortField=Score&SortOrder=Desc

22/01/2001 | 15:53 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סליחה. האתר לא עולה. תנסי לתקתק homocystein וראי מה קורה. אםפ את לא מעלה כלום תנסי free medline - זהו אתר חיפוש בנושאי רפואה ושם חפשי - homocystein מקווה שתצליחי

מנהל פורום קרדיולוגיה