בדיקות כלליות ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/08/2000 | 14:20 | מאת: גד

שלום האם ניתן (איך והיכן) להתקבל לסידרה מרוכזת ומקיפה כולל בדיקת רופא, של הלב. הכוונה ליום מרוכז של בדיקות במכון או כדומה, האם ניתן להגיע בצורה פרטית? (הדיסקרטיות חשובה ,מול פקידי הקופה ,משפחה וכדומה...) תודה

30/08/2000 | 03:36 | מאת: אופיר

בתקופה האחרונה אני חש כאבים בלב/דקירות (אני בטוח שזה בלב) וזאת רק כאשר אני נמצא במצב של מנוחה בלילה בדר''כ ליפני ההירדמות. כאשר אני עוסק בפעילות גופנית מאומצת אני מרגיש מצוין ואף במהלך היום אני מרגיש מצוין אני בן 27 בריא ובעל כושר טוב, אינני סובל ממחלות כלל. האם יש לכך הסבר וכיצד ניתן לבדוק אם יש בעיה ?

30/08/2000 | 11:16 | מאת: דר' שוורץ

כאבים "דוקרים" בקדמת החזה, במיוחד אם הם קצרצרים וגוברים בשאיפה עמוקה וביחוד שכהם אינם קשורים לפעילות גופנית, אינם ממקור לבבי כי אם ממקור גרמי/שרירי ממעטפות בית החזה. כיוון שאתה בריא בדר"כ וחש מצוין בעת מאמץ אין צורך לערוך ברור נוסף אך פנה לרופא המשפחה לבדיקה שגרתית.

מנהל פורום קרדיולוגיה