חסימות עורקי לב ושומנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/01/2001 | 00:12 | מאת: אביב

לפני חודש וחצי, הופיעו ללא אזהרה כאבים בחזה. אני בריא בד"כ (בן 41), ולא מגיע לרופאים. אך בגלל הסטוריה משפחתית של בעיות לב, עשיתי בדיקות מקיפות. אקג היה תקין. בדיקות דם- הראו רמה גבוהה של שומנים (מעל 450). כולסטרול כללי- 208. אך הממצא החמור מבחינתי הופיע במיפוי מאמץ עם טליום- שם נאמר לי כי "העורק של הדופן האחורי חסום מעל 70%, יתכן שצריך צינתור ואולי בלון". טוב. בגלל ההסטוריה המשפחתית- אני חי עם הידיעה ברקע.. אבל לא ציפיתי כל כך מוקדם... שאלותי: 1] האם יש אפשרות אלטרנטיבית מודרנית "להמיס" חסימה? 2] האם ניפוח בלון יעיל, שמעתי שמרבית העורקים המטופלים בבלון חוזרים לחסימה די מהר. 3] האם יש טכנולוגיות יעילות וחדשניות גם ניסוייות לטיפול במצבי? תודה. אביב (המודאג).

10/01/2001 | 12:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מצב. לא יודע להעריך את כל השאלות ששאלת בלי לבדוק אותך, לתחקר אותך, לראות את המיפוי וכו'. לך להוועץ בקרדיולוג שלך. תודה וסליחה על שתשובה הלא ממצא.

13/01/2001 | 21:39 | מאת: יצחק

אביב שלום, קיימים מוצרים טבעיים היכולים לסייע למצבך ונקראים : אומגקר, אימיונוקל. מחקרים רפואיים רבים שבוצעו בשני המוצרים הללו, מראים כי יש באפשרותם לנטרל התחמצנות חומצות השומן (LDL) ניטרול הפיברוניגנים והמסת הפלקים וניטרול ההומוציסטאין בדם.

13/01/2001 | 21:43 | מאת: יצחק

אביב , חשוב לציין שעליך להיוועץ בקרדיולוג שלך תחילה.

24/01/2001 | 17:41 | מאת: ar

ליצחק שלום מבקשת מאוד לדעת על שני החומרים להמסת פלקים ניסיתי לחפש בבתי מרקחת ולא ידעו על כך אנא ממך היכן אפשר לרכוש בתודה מראש מצפה לתשובה ע.ר

מנהל פורום קרדיולוגיה