פעימה מוקדמת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/01/2001 | 08:10 | מאת: יונס

השאלה היא מה זה פעימה מוקדמת מה הסיבות שיכולות להיות מה הטיפול מה מידת הסכנה בחוסר טיפול

08/01/2001 | 19:49 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כמעט לכל האנשים בעולם, בראים כחולים מדי פעם יש פעימת לב מוקדמת - כלומר שהופיעה ממקור כלשהו בלב (עליות או חדרים). אין לכך כל חשיבות. אך כאשר קיימות גם מחלות מוגדרות של שריר הלב, לפעימות אלו יכולה להיות חשיבות... אבל לשם כך צריך לראות בעיניים את התבנית של הפעימות המוקדמות. כללית, אם אתה בריא לא הייתי דואג יותר מדי. אם זה מפריע לך לך לקרדיולוג שירא את תרשים האקג ו/או ההולטר. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה