בפילות ספורט - תחת השגחה רפואית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/01/2001 | 12:05 | מאת: דור42

1. אני עסק בפילות ספורט ארוביט בקרדיו - ספורט חיפה מול קניון חיפה זאת בשל גורמי סיכון אני עובר להתגורר באיזור שוהם והיתי רוצה להמשיך פעילות זאת תחת השגחה רפואית צמודה כמו זאת בקרדיו ספורט. שאלתי היא האם תוכל להמליץ לי על מקום כזה בקרבת מקום מגורי החדש 2. במסגרת פעילותי בקרדיו - ספורט עשית בדיקה אגרומטריה תקינה דרגה 4 לאחר 10דקות דופק מקסימלי 181 לחץ דם מקס 200/70 התעושות לאחר 4דקות דופק 123 לחץ דם 175/75 שאלתי האם בזמן מעמץ אני מרגיש טוב יכול להיות מצב בו כאבים ביד שמואל דקירות בתוך בקטף שמואל בעיקר בערב הם על רקע קרדיולוגי האם עלי להתיאץ עם קרדיולוג. תודה דור42

06/01/2001 | 20:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני חושב שעניתי לך כבר... בכל אופן לא ידוע לי אם יש מכונים כאלו במודיעין. בתל אביב יש הרבה. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה