הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/01/2001 | 21:06 | מאת: שולה

עברתי צינטור ורידי לצריבה עקב היווצרות הולכה חשמלית, האם צריך לשנות את סיגנון חיי? מזון, להתייחס לגוף אחרת? עברו חודשיים ביום אני בסדר ובערב אני חלשה, עייפה, ויש לי הרגשה כללית לא טובה... ????

04/01/2001 | 21:14 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על פניו לא נראה לי שדיאטה תשפיע בצורה כלשהי וגם לא שינוי באורך החיים. הצריבה פטרה בעיה אנטומית ממוקמת. אבל כללית כמובן שעדיך לחיות חיים "בריאים" מזון נכון ופעילות גופנית והמנעות מעישון וכו'. לגבי החולשה שלך אני ממש לא יכול לדעת במה בדיוק מדובר. אולי את לוקחת תרופות ? אולי משהו אחר אולי ... אלף ואחד דברים שיכולים לגרום לחולשה (תלונה מאוד לא ספציפית). תפני לקרדיולוג שלך אשר טיפל בך או לרופא המשפחה. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה