אקו לב עובר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/12/2000 | 15:57 | מאת: דורית

בהמשך לשאלה מלפני 3 ימים (כזכור: חדר שמאל קטן מחדר ימין, אך לא היפופלסטי, ואורטה צרה מעורק הריאה, יש זרימת דם על פני המסתם אשר ככל הנראה מתפקד טוב) שבוע הריון 18 + 4 ימים. 1. האם אפשר לדעת אם חדר שמאל קטן או חדר ימין גדול 2. מה הסיכוי שהמצב ישתפרבמשך ההריון 3. האם המדד כדי לדעת האם המצב ישתפר הוא היחס בין האורטה לבין עורק הריאה, או מדד אחר. 4. האם יש סיכון מוגבר כי יהיהו בעיות נוספות בלב 5. האם יש סיכון למומים נוספים בעובר בזמן ההריון 6. מהם הפתרונות לאחר ההריון

28/12/2000 | 17:18 | מאת: ד"ר אילן קיציס

היות ואני ממש לא מומחה לאקו עוברי - לא הייתי רוצה להתחיל אפילו לענות לך... את צריכה לפנות לקרדיולוג ילדים. סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה