לדוקטור אילן קיציס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/08/2000 | 23:02 | מאת: elena

שלום דר' קיציס, אני שאלתי בקשר לאי-סדר בקצב הלב. תודה על התשובה. אתה הצעת לי לעשות מספר בדיקות, שכבר עשיתי לפני חצי שנה. (אקו) אין לי לב "עבה" כי עשו לי את כל הבדיקות האפשריות אקו-לב, א.א.ג., בדיקה במאמץ, והכל תקין. אני חוזרת על שאלתי: האם זה יכול לחזור? אני צריכה להזהר ממשהו? האם אני נחשבת לחולת לב למרות שלא מצאו לי כלום, רק בגלל הארוע החד-פעמי הזה? אני נוסעת לחו"ל בעוד חודש: מותר לי? להזכירך: אני מטופלת באוסמואדלט 30 וקרטיה. בגלל התרופה, לחץ הדם שלי מאוזן. שוב, תודה מראש Elena

13/08/2000 | 09:06 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נפלא. הפרפור (האם באמת היה זה פרפור??? - אני חושב שכן), היה מאורע בודד וכן, הוא יכול לחזור אך מתי אף אחד לא יודע...אולי עוד 5 שנים אולי כבר בעוד יומיים. ובכל מקרה סעי לחול - ותבלי. הידע שאולי זה יחזור לך לא צריך למנוע ממך כל פעילות שהיא. אם זה יחזור אולי תצטרכי גם תרופות למניעת הפרפור... אבל זה בהמשך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה