ד"ר קיציס, לא ענית על השאלה שלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/12/2000 | 00:12 | מאת: adi

לד"ר הנכבד שלום, השאלה היא כזו: אישה בת 80 מגיעה למיון עם שבר בירך. הכירורג רוצה לנתח אותה מיידית ולפטור אותה מסבלה, ואילו המרדים לא מתלהב, לאחר שראה את הא.ק.ג. בתרשים רואים שינויים. אני, בניגוד לדעתו של המרדים, לא מתלהבת במיוחד להשאירה על המיטה לכמה ימים מחשש לתסחיף ריאתי. עזרה בפתרון תרגיל מתוך הספר ecg problems מה דעתך?

25/12/2000 | 14:59 | מאת: PI-27

תגידי מה יהיה?? עוד לא הבנת שזה לא פורום שיעורי בית?? הרופא, לא נמצא פה על מנת לעזור לך עם שיעורי הבית של "פרחי רפואה" תרדי ממנו. יש לא עיסוקים אחרים, כמו לענות לאנשים שיש להם באמת בעיה. מלבד זאת, אם את לא יודעת, מי שקובע האם החולה יורדם, הוא המרדים! ולא אף אחד אחר, אם הוא אומר שיש בעיה צריך לפותרה לפני ההרדמה, כך ינהגו. PI-27

25/12/2000 | 18:37 | מאת: adi

שלום לך, אני רק מקווה, שתיתקל ביחס כמו שאתה נותן. עדי נ.ב. אני מקווה שאתה לא גס לחולים!!!!

25/12/2000 | 16:15 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כל מקרה לגופו. צריך לראות את האקג ואת החולה ולהחליט מה עושים. אין הכללות - אף פעם. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה