כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/12/2000 | 18:31 | מאת: דוד ב.נ

יש לי כולסטרול ברמה של 234 וטריגליצרידיס ברמה של 490 מה עלי לעשות ??? (בבדיקה קודמת שערכתי המצב היה גרוע בהרבה כולסטרול בערך של 350 וטריגליצרידיס ברמה של 950 ) בתודה מראש דוד

17/12/2000 | 23:17 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אתה כנראה סובל ממחלה מולדת הנקראת היפכולסטרולמיה משפחתית. לך מהר למומחה לשומני הדם. גם הילדים שלך צריכים להבדק, וגם אישתך (בשבילך הילדים). בעיקרון הטיפול הוא על ידי תרופות מקבוצת הסטטינים. לך לרופא מומחה לשומני דם תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה