עקיצות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/12/2000 | 22:39 | מאת: חיפאי

ד"ר שלום אני גבר בן 23 בריא בדרל כלל לא משתמש בתרופות,לפעמים אני מרגיש מין עקיצות כאלה באיזור הלב ואולי זה בלב עצמו אני לא יודע אבל זה מפחיד אותי ,בפעם האחרונה שזה קרה הרגשתי את זה חזק מאד והיה כאילו שקיבלתי איזה מכת חשמל רצינית אבל היה לשגריר שנייה ונעלם,ממה זה ??

05/12/2000 | 23:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כנראה שזה לא מהלב. יש הרבה מאוד תלונות לא אופייניות ומוזרות בחזה (בדיוק מעל הלב) וזה ממש לא מהלב. אם אתה באמת לא שקט לך לרופא שלך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה