האם זה קשור בלב...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/12/2000 | 08:17 | מאת: רונית

האם זה קשור בלב? זה התחיל ביובש בעינים, אח"כ נוסף לחץ ותחושת עומק באזניים, הגרון, (שאצלי אדון בדכ כל החורף) התאדם מאוד , חולשה מוזרה בכל הגפיים , ירידה בדופק , חוסר יציבות , מועקה בחזה (בלב) ואז כאילו הגוף נכנס לשוק, כמו הלם, נשימות מהירות לסירוגין (אולי רק מהבהלה) הסמפטומים החלו בערב, התעוררתי ב 4 לפנות בוקר וזה נמשך מספר שעות. בבוקר הגוף שלי היה כמו אחרי טראומה, זזה ומגיבה לאט, נשארתי עם תחושת מועקה בחזה, שמתפוגגת לאט לאט ומפנה מקומה לכאב ראש במעלה המצח. לפני מספר שבועות היה לי מצב של סחרחורת קשה שנמשכה זמן רב (גם הוא גרם לי למעין שוק לגוף). בדיקות שעשיתי (דם, שתן, כולל כולסטרול וחילוף חומרים) הראו תוצאות טובות. אני בת 35, אם לילדים ומאוד חרדה. רופאת משפחה אמרה שזה תגובה להתקררות (לא חשה מקוררת). מה זה יכול להיות?

04/12/2000 | 08:41 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה מזכיר לי יותר שפעת מאשר לב... באמת לא יכול לדעת ללא בדיקה תודה לך

05/12/2000 | 21:29 | מאת: נסים

לפני שלושה שבועות הייתה תאונה חזיתית קשה שלא *לא נגרם שום נזק פנימי או חיצוני ( נעשו בדיקות רנגן כלליות באזור הראש עמוד השידרה והחזה) השאלה: האם מהמקרה הנ"ל יכול להיגרם אירוע לב ( לפני שבועיים קרה לי אוטם בשריר התחתון של הלב שנוצר כתוצאה מקריש דם .) מודה לכם מראש על התיחסותכם בברכה נסים

מנהל פורום קרדיולוגיה