טריגליצרדים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/12/2000 | 13:48 | מאת: משה אינשטיין

שלום! לאחרונה ביצעתי בדיקות דם וקיבלתי שרמת הטריגליצרדים בדם הינה 274. האם זה נחשב גבוה וכיצד עלי לנהוג? רמת הכולסטרול הינה - 158 HDL - 30 LDL - 73 בתודה משה.

03/12/2000 | 20:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

דיאטה והורדה במשקל... האם זה רלונטי עבורך? ואולי יש לך גם קצת סוכרת? בעיקרון דיאטה תספיק. ועליך להמשיך לעקוב תודה על תשומת הלב

04/12/2000 | 11:18 | מאת: אינשטיין משה

שלום ד"ר אילן קיציס, ראשית תודה על תשומת הלב, רמת הסוכר(GLUCOSE BLOOD) בדם שלי הינה 79, כך שלא נראה לי שיש לי סוכרת, רופאת המשפחה גם המליצה לי על דיאטה, האם טריגליצרדים ברמה של 274 עלול להיות מסוכן עבורי? בתודה משה.

מנהל פורום קרדיולוגיה