ניתוח לתיקון VSD

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/08/2000 | 18:33 | מאת: חגית

לבני בן 3.5 חודשים יש VSD, המוגדר בינוני-גדול. הוא מטופל בתרופות (לנוקסין, פוסיד, ואלדקטון) והיה והוא לא יעלה במשקל בזמן הקרוב מתוכנן לו ניתוח בסוף החודש. אני אשמח אם תוכל לתת לי אינפורמציה על הניתוח. בתודה מראש חגית

09/08/2000 | 22:14 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מצוי רק ברקע הטיאורתי של הניתוח מהצד של קרדיולוג קליני של מבוגרים - לכן לא ארצה להכנס לתחום זה. זה יותר מדי חשוב עבורך. עליך לשאול את כל השאלות הקריטיות האלו את הקרדיולוג ילדים שלך או את המנתח. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה