הזעת לילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/11/2000 | 22:53 | מאת: ש

מה זה הזעת לילה? מה הגורמים? איך מטפלים בתופעה?

15/11/2000 | 19:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

באמת זה לא מספיק. צריך עוד הרבה מידע. הזעות לילה (אם באמת הזעות קשות המצריכות החלפת פיג'מות וכו') מצריך בירור. זה יכול להיות ביטוי למחלה ממשית או לכלום... אבל צריך עוד המון פרטים קליניים. לך לרופא שלך תודה

29/12/2001 | 18:22 | מאת: גילי

שלום. אני בת 31 וכבר מס' שבועות סובלת מהזעות יתר בלילות. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם כולל בלוטת התריס , תוצאות הבדיקה היו חיוביות. מה יכולות להיות הסיבות לכך? (ברצוני לציין שלעיתים ההזעה מרטיבה את בגדיי העליוניים) . אשמח לקבל מידע בנושא. תודה.

29/12/2001 | 18:25 | מאת: גילי

ש כתב/ה: > > מה זה הזעת לילה? מה הגורמים? איך מטפלים בתופעה?

מנהל פורום קרדיולוגיה