הערת אגב, והפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/11/2000 | 23:59 | מאת: adi

ד"ר קיציס שלום, ראשית, קיבלתי את הערתך ולהבא אנהג כך. (הערה לשאר הגולשים: גם אתם יכולים להעיר אבל בצורה בונה, שלא כמו PI-27) וPI-27- אל תיקח את זה אישית, גם להעיר למישהו, צריך לדעת איך!!! אני בד"כ גם מקפידה גם לכתוב: "הרופא יעיר ויאיר את הערותיו" שנית, הייתי רוצה שתמליץ בפניי על ספרים העוסקים בהפרעות קצב (באנגלית)!!! שלישית, לגבי הפסקות הנשימה (בתחתית העמוד) אני יודעת מניסיון אישי שלי (ואני גם שמנה ובתהליך ירידה מבוקר) שהורדה במשקל עוזרת. רביעית: תמחקו את המאמר הקודם שלי, הדברים נכתבו ברוח זו ובכותרת כתוב (בשוגג) הדוא"ל שלי. עדי

10/11/2000 | 19:04 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ספר להפרעות קצב - ספר האקג של Marriott, ויש עוד המון כאלו (של דובין ושל שמרוט ועוד) תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה