הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/07/2000 | 16:02 | מאת: חן

אני בת 33 ובשנים האחרונות יש לי הפרעות קצב (פעימות מוקדמות וטכיקרדיה שאובחנו בהולטר) וניתן לי דרלין בעת הצורך. אני שוחה מדי יום כ- חצי שעה ולאחרונה אני מרגישה תוך כדי שחייה שקצב הלב נעשה "מטורף" ומתחילות הפרעות קצב. שאלתי היא האם עליו להפסיק את השחייה במצב כזה (כשזה קורה) או מספיק לנו דקה ולהמשיך והאם יש דרך ל"הרגיע " את הדופק באותו רגע. תודה לך חן

23/07/2000 | 19:41 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן. אני הייתי מפסיק זמנית, נרגע וממשיך הלאה. ובמקביל הייתי חוזר על ההולטר - תחת טיפול בדרלין - יכול להיות שהכמות קטנה מדי ?? תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה