לעדי החובשת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/11/2000 | 15:55 | מאת: PI-27

שלום לך,. לא הבנתי מה הרעיון שאת תתני תשובות לשאלות ששואלים את הקרדיולוג. ד"ר קיציס כנראה מנומס מדיי להגיד לך את זה, אז אני אומר במקומו. זהו פורום מקצועי בו אנשים שואלים מומחה!!, הארותיך, והערותיך כחובשת אין להם מקום. אנשים ניכנסים לפורום הזה כדי לקבל עצה ותשובה מרופא. ולא מחובשת, אפילו 12 שנה במד"א. אני 14 שנה במד"א, וקצת יותר מחובש, ובכל זאת לא הייתי מתיימר לתת יעוץ, בנושאים הקשורים למומחיות בקרדיולגיה. אנא קחי זאת לתשומת ליבך. תודה על תשומת הלב PI-27

09/11/2000 | 17:03 | מאת: adi

לPI-27-שלום, מי שלא מעוניין, שלא יקרא!!! ואם היית קורא את תשובותיי עד הסוף, אני מקפידה לכתוב: "נמתין לתשובה מקצועית יותר מהרופא". אני בחיים לא אענה על שאלות אישיות, אלא שאלות של ידע כללית בלבד!!! וגם רק כאשר אני בטוחה בידע שלי במאה אחוז!!! עדי

09/11/2000 | 17:08 | מאת: adi

הערת אגב נוספת, מה גם שצברתי ניסיון אישי רב, אני יודעת איך צריך לענות ולפנות לאנשים, דבר שהרבה אנשי רפואה לא יודעים (ואני לא רוצה לרדת לפסים אישיים). עדי

09/11/2000 | 23:15 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בלי להכנס לזה יותר מדי. עדי ! נכון היו כמה הערות לא ממש במקום, כי הן לא היו מאוד מדוייקות. בהיעדר ידע רב מאוד (כולל טיפול אקטיבי בחולים וקריאה רבה מאוד של מאמרים וספרות), תשובות שלכאורה נשמעות הגיוניות, לא תמיד מתרגמות למציאות אמיתית. וזה באמת בדוק. ומאידך ממש לא איכפת לי (להיפך), אם תשתתפי ותספרי על נסיון אישי שלך עם חולים או עם מצבים שונים - אבל לא עיצות... בבקשה תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה