אוטם שריר הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/07/2000 | 23:41 | מאת: מודאג

שלום אמא שלי עברה התקף לב והרופאים ציינו את אוטם שריר הלב השאלה האם יש צורך בצינטור ואיפה אני יוכל למצוא חומר לקריאה . תודה

20/07/2000 | 00:38 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה בהחלט לא מספיק מידע.... כל כך הרבה חסר...פרטים פרטים פרטים רק לדוגמא...איפה היה האוטם כמה גדול איך הרגישה לאחריו בת כמה היא איזה מחלות רקע מה מצבה הגופני היום איזה תרופות נוטלת... בקיצור לא ניתן לענות על השאלה הזאת כפי שהיא מנוסחת. כללית לא לאחר כל אוטם חייבים צנתור. אשמח לענות על שאלות יותר ספציפיות אתה יכול לחפש חומר על אוטם בכל אתר טקטק myocardila infarction ובטוח תקבל אלפי אתרים תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה