קפיצות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/07/2000 | 20:38 | מאת: לבבית

אמי בת 53 ומתלוננת מזה כשבועיים על הופעתם של מעין "קפיצות" בשריר הלב. התופעה שבה ומופיעה בתדירות של כ- 8 פעמים ביום. אמי איננה מעשנת, אינה נוטלת כדורים באופן קבוע אולם מנהלת אורח חיים מאוד לחוץ ותובעני. בהתייעצות עם רופאת המשפחה נשלחה לאקו לב וטרם ביצעה הבדיקה, בינתיים היינו רוצים לקבל תגובתכם המקצועית ואולי להירגע מעט.... תודה מראש, הלבבית.

19/07/2000 | 23:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אז בבקשה להירגע...!! אלו תלונות מאוד לא טיפוסיות למחלת לב. מה בקשר לסתם אקג ואולי בדיקת הולטר ... וגם חכי בסבלנות לאקו לב - אם זה כל מה שאת מרגישה ככל הנראה לא מדובר במצב... תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה