אוטם שריר הלב - אצל צעירים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/11/2000 | 19:20 | מאת: דלית

שלום ד"ר קיציס! שאלתי היא : האם יתכן אוטם בלב אצל צעירים ( בערך גילאים שבין 17-30 ) ? ואם כן , אז מאילו סיבות זה נובע? כי מה שאני יודעת זה שאוטם בשריר הלב זה חסימה בעורק הכללי כתוצאה מקריש דם וכ"ו שזה תופעה שבדרך כלל לא קימת אצל צעירים לפי מה שאני יודעת,אולי יש כמה סוגים של אוטם? אשמח אם תסביר לי את הנושא.! תודה !

05/11/2000 | 20:52 | מאת: adi

דלית שלום, אני חובשת. לאחרונה אני עדה ל"ירידה בגיל" קבלת התקפי הלב ונראה שחלק מהסיבות הן: 1. תורשה. 2.אכילה מופרזת של שומנים מגיל הילדות ואי עיסוק בפעילות גופנית. 3. תאונות דרכים. עדי

מנהל פורום קרדיולוגיה