החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/10/2000 | 22:31 | מאת: גולדי

אני בחור בן 33 בריא , עוסק בספורט כתחביב. מדי פעם (בממוצע פעם בחודש), אני מרגיש כאילו הלב מחסיר פעימה, מצב זה נמשך כיום עד יומיים. כשאני מודד לעצמי דופק, אני ממש מרגיש איך הלב נעצר לשבריר שניה ואז חוזר לקצב הרגיל. לפי דעתי הבעיה פסיכולוגית מאחר ובדיקות שגרתיות כגון הולטר וE.K.G. לא הראו אחרת. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא ו/או לקבל המלצות לטיפול. תודה גולדי.

27/10/2000 | 15:09 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אכן, פעימות מוקדמות אצל צעירים בראים הם דבר שכיח, ולא עדות למחלה כלשהי. זה גם לא מסוכן. הכל בהנחה שאת האקג שלך ראה רופא קרדיולוג אשר גם שמע ממך את התלונות.. תודה על תשומת הלב

18/03/2007 | 21:24 | מאת: ח.מ

יש לי ילדה בת 4 כשטוענת לאחרונה שהיא מרגישה את הלב שלה. בגלל החשש לדפיקות לב, התחלתי למדוד לה דופק וגיליתי שהדופק לא סדיר. גם לה יש מצב של החסרת פעימה. יש 3 פעימות ברצץ, שניה של העלמות דופק ושוב הלב חוזר לפעום. האם זה נורמלי?

מנהל פורום קרדיולוגיה