ארגומטריה חיובית עם צניחות ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/07/2000 | 21:05 | מאת: בוני

האם צניחות ST קלות מאוד UPSLOPING V2-V3,V5-V6 שנמצאו בבדיקת ארגומטריה מעידות על מחלה ו/או קבוצת סיכון ו/או השפעה כלשהי על הגדרת מצב בריאותו ו/או תוחלת חייו של אדם שתוצאות בדיקת מיפוי ליבו, עם תליום, במאמץ, נמצאו תקינות לחלוטין וללא עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית? האם התופעה מעידה על משהו, למרות שבדיקת התליום, לרבות בדיקות נוספות מסוג הולטר העידו על מצב תקין. מה צריך אדם כזה לענות כששואלים אותו: האם אתה בריא? האם סבלת ממחלה כלשהי? וכו' (מסוג השאלות ששואלים לצורכי קבלה לעבודה, לביטוח וכיו"ב).

09/07/2000 | 21:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אם המיםוי עם תליום היה תקין לחלוטין והבדיקה בוצעה היטב... אז הכל טוב. מה עוד שצניחו upsloping לא מעידות על פתולוגיה... אז אני מניח שהכל בסדר... תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה