סימוביל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/03/2002 | 13:40 | מאת: איתן

מעבר לתפקידו העיקרי של הסימוביל בהורדת ערכי הכולסטרול, האם לתרופה זו יש יתרונות נוספים לאנשים שלקו באוטם? אודה לך באם תפרט את כל המעלות והחסרונות של הסימוביל לאנשים שעברו אוטם.

28/03/2002 | 11:19 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סימוביל ולתרופות אחרות מאותה מדש]חה יש חשיבות עליונה במניעת אוטם חוזר לחולים עם כולס' גבוה. הנמגנון הוא על ידי ייצוב העורק. ייצוב הוא מושג מורכב אך בעיקרון הכוונה לכך שרבדים טרשטיים נוטים הרבה פחות להקרע ולגרום בסופו של דבר לחסימת העורק תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה