קצב לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/03/2002 | 20:07 | מאת: שני

שלום רב אני בת 23 וסובלת זמן רב מפעימות מוקדמות ודופק מהיר לפתע. יש לי שאלה לגבי ה הולטר שנכתב שהכל תקין אך הטריד אותי שמינימום הדופק היה על 55 ומקסימום 145(בשעה 3:15 בצהריים )ללא פעילות.נכתב שאין הפרעות.בנוסף עשיתי ארגומטריה שיצאה תקינה .אך לאחר 6 דקות הופסקה הבדיקה עם לחץ דם 150\80 ו167 דופק עלי לציין שפעילות קטנה גורמת לי לדופק מהיר מה שבנוסף בבדיקת הארגומטריה לקח זמן רב עד שהדופק התייצב.חוץ מזה אקו תקין .הולטר תקין(מלבד הדופק המהיר)ובדיקת המאמץ תקינה כך נאמר . אז מה פשר הדופק המואץ לעיתים קרובות ? אודה לך על חוות דעתך

02/03/2002 | 20:10 | מאת: שני

התכוונתי לחץ דם 80\150 בזמן הבדיקה

04/03/2002 | 09:47 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אני צריך לראות את ההולטר ביענים ולא רק את התשובה הכתובה. בכל אופן כלום לא יוצא דופן או פתולוגי לפי מה שאת כותבת. הדופק עולה ויורד לסרוגין לפי רמת הפעילות. בלילה נמוך - תקין בזמן מאמץ - גבוה. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה