טרגליצרידים גבוהים בדם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/03/2002 | 15:21 | מאת: מלי

בעלי יואל, היום בן 46 סובל כבר כ-5 שנים מרמות גבוהות של טריגליצרידים . בטופס הדיאטה הרצויה במקרים הללו, היוצא אוטומטית ממחשב הקופה ב"מכבי" מצויין כי אסור לו לצרוך מוצרים נוזליים של חלב. למה הכוונה נוזליים? האם רק חלב או שמא, גם יוגורט? מה כדאי לו לאכול או לחילופין לא לאכול על מנת לאזן את רמות הטריגליצרידים בגוף? האם מוצרי סויה או טופו יכולים לסייע , או לחילופין להזיק? יש לציין כי יואל ספורטאי המשחק "סקווש" יום יום והוא אינו שמן כלל! אודה לתשובתכם, מ ל י

04/03/2002 | 09:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

לא יודע בדיוק לכי לדיאטנית. ובעיקרון הוא צריך דיאטת דלת שומן - לכי לדיאטנית תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה