הפרעות קצב ומיון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/02/2002 | 14:47 | מאת: שרית

לקיציס שלום! אני בחורה בת 16 , שמידי פעם מרגישה שהלב שלי מחסיר פעימה זה יכול להקרות לעיתים קרובות ולפעמים לעיתים יותר רחוקות , זה גם יכול להיות פעימה אחת חסרה או כמה ברצף . אני עשיתי אקו ,הולטר פעמיים כבר , א.ק.ג. ומאמץ והכל יצא תקין , בבדיקות לא ראו את הפעימות המוקדמות. שמעתי על הרבה אנשים שהרגישו הפרעות קצב ונישלחו למיון , ברצוני לדעת באיזה סוגי הפרעות קצב צריך להגיע למיון ? האם אני צריכה להגיע למיון באותו רגע כשזה קורה לי ? על מנת שיראו את ההפרעות ? תודה מראש על השתתפותך בבעיותינו

02/03/2002 | 11:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אנה קראי בתכתובת קודמת בפורום זה. נכתב המון כבר על תופעה שכיחה זו סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה