רשלנות רפואית בבדיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/02/2002 | 17:16 | מאת: לימור

שלום ד"ר קיציס קראתי בכתבה כתבו על הרשלנות הרפואית אצל המכונים שבהם נבדקים השחקנים. כתבו שלפעמים עושים בדיקות לא כמו שצריך , למשל במקום בדיקה של 30 דקות מקיפה הם עושים אותה רבע שעה או אפילו פחות. בימים האחרונים אני סובלת מסחרחורות ופעימות מוקדמות , ברגע שהלב שלי מחסיר פעימה אני מקבלת מין צמרמורת כזו ורעד , לא יודעת איך להסביר זאת תופעה מוזרה לפי דעתי אני כן צריכה לערוך שוב בדיקות כי עובדה שקורה מצבים שא מגלים בעיה בלב. שאני עשיתי הולטר לא היו לי פעימות מוקדמות ולכן הם לא ניצפו בבדיקה , גם אם עשיתי פעמיים כבר הולטר אני חושבת שאני צריכה לעשות שוב פעם עד שיגלו את הפעימות האלה . אני בטוחה שיש לי אותן , מתי שאני חשה בהן אני בודקת את הדופק והוא באמת לא סדיר ,כאילו קפיצות כאלה ואז אחר כך הוא חוזר לקצב הרגיל. אנא ענה לי בבקשה כי זה חשוב לי תודה מראש ! בברכה לימור

02/03/2002 | 12:07 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לרוב התחושות האלו כפי שאת מתארת לא קשות לכל מחלת לב... אני לא יכול להגיד לך מה לעשות ללא בדיקה. אם את לא בטוחה לכי לקרדיולוג תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה