אשכוליות ותרופות להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/02/2002 | 22:50 | מאת: דן

שלום ד"ר קיציס. קראתי בעתון שגילו שנטילת תרופות להורדת כולסטרול שמתלווה אליהם שתית מיץ אשכוליות מסכנת את החולה. מה באמת נכון בזה? והאם סימוביל זו אחת התרופות? או שאני עושה סלט גדול?

27/02/2002 | 12:33 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני לא קראתי על כך בעיתון. מה שבטוח שתרופות להורדת כולסטרול, באוכלוסייה המתאימה, משפרות מאוד את הפרוגנוזה של חולים עם מחלה של העורקים הכליליים סליחה

23/06/2002 | 02:14 | מאת: Avi

When you take Lipritor , you are asked not to eat/drink grapfruit for 4 hours.

מנהל פורום קרדיולוגיה