אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/02/2002 | 13:41 | מאת: לימוש

לקיציס שלום לפני כשנה וחצי עברתי סידרת בדיקת בשל תלונות על החסרות פעימה הולטר , אקו , אקג ולב במאמץ הכל יצא תקין לפני כחודשיים עשיתי שוב פעם הולטר כי לא הפסיקו לי הפעימות וזה גם יצא תקין החורף עברתי שתי שפעות עם חום גבוה ועדין יש לי את הקפיצות האלה בלב האם אתה ממליץ לי לחזור על אקו והולטר ? אתה חושב שזה נחוץ? אחרי שנה יכולים ליהיות שינויים באקו? תודה

26/02/2002 | 17:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נראהשלא ממש נחוץ. "קפיצות" בלב לא בהכרח מבטואת הפרעת קצב.. תנסה למכור את הקפיצות אולי יהיו קונים

27/02/2002 | 18:35 | מאת: חברה

לרופא שלום מדי פעם אני קוראת בפורום ומעיניין אותי בדרך כלל מה שכותבים על "קפיצה בלב" הייתי מציעה לך לא לזלזל בתחושות של מי שכותב,בדרך כלל זה לא משעמום אלא הרבה פעמים מחוסר ברירה מי שמרגיש את הקפיצות האלא או החסר פעימה או תקרא לזה איך שתרגיש,מאוד מוטרד מההרגשה בעיקר כאשר לא רואים בבדיקות אני בקבוצת הפרולפס וההרגשה המאוד לא נעימה ,אז אנא ממך אם אתה לא רוצה לענות זכותך אבל אל תזלזל ,זה לא נעים לקוראים תודה חברה

מנהל פורום קרדיולוגיה