הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/02/2002 | 21:52 | מאת: איבגי

ביום חמישי בערב לקה קרוב משפחה(גבר בשנות 60 המוקדמות , בריא .) בדם לב , מאז לא שב להכרה , והוא מונשם . אתמול ,ערכו לו בדיקת c.t ,שהראתה על בצקת ונאמר כי הוא סובל מהפרעות קצב . מהי הפרעת קצב ? אייך ניתן לטפל בה ? מה השפעתה על מצבו ?ובכלל אם ניתן לרמוז על מצבו של זה ממידע דל זה?!?!

26/02/2002 | 06:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

להפרעת הקצב (ויש אלפי סוגים - חלקן מסוכנות וחלקן לא) אין כל משמעות כל עוד האיש לא חזר להכרה. יש לו לצערי נזק מוחי איסכמי (מזה שלא הגיע מספיק דם למוח) וזה רע מאוד. הכל תלוי עכשיו במצב ההכרה שלו תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה