חולה לב - תרופה לכאבים-גב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2002 | 17:21 | מאת: eli

לדר קיציס שלום בהגדרה אני חולה לב מקבל דמיטון 2X6 מג + אטאקנד 8 מג' + מונוניט 20 מג+ אספירין , עם קוצב לב DDR + שלוש עשרה שנה לאחר מעקפים +שני צינטורים עם תומך. בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבי גב והקרנה לרגליים - חזקים מאד - אין שום ממצא, נאמר לי שזה כאבים NUROPATHYׁ ניורופטיים . (אני לא חולה סכרת) איזה תרופה חזקה היתה ממליץ לחולה לב? אני על סף יאוש, אף אחד לא יודע מה לעשות. תודה

24/02/2002 | 19:47 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני לא יכול לייעץ לך מה לקחת בלי לדעת מה יש לך. מה אומר הניאורוכירורג רו האורטופד? יש תרופות לכאבים מצויינות נניח oxycontin במינונים שונים. תשאל את הרוםפא שלך תודה

25/02/2002 | 13:15 | מאת: gadi

לדר קיציס תודה בהמשך לתשובתך - לא מצאו לי סיבה פיסית לבעייה של הגב, הטענה שאני סובל מניוטרפטיה של העצבים ההקפיים, ניוון דיסק , אבל הרופאים מפחדים לתת תרופות מוגדרות לכאב ביגלל הלב, למשל מרפאת כאב נאמר לי שאי אפשר להזריק לי אפידורל לפי המלצת רופא מומחה לבעיות גב. רופא לב ***לא אישר *** אסר אינפוזיה של לידוקאין לווריד- שהציע רופא שמטפל במרפאת כאב של מכבי. ביקשתי הפנייה למרפאת כאב בבית חולים ולא נותנים לי. אם אקבל התקף לב, או אצטרך צינטור ממש ישר בלי תור עושים. היום אני מרגיש ממש יאוש. האם אין לאנשים החולים במחלות לב כאבי גב חזקים- בילתי ניסבלים? תןדה

מנהל פורום קרדיולוגיה