דופק נורמלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2002 | 14:56 | מאת: דני

שלום, הדופק שלי במצב מנוחה הוא בסביבות ה- 100 לדקה. אני לא בטוח אם זה היה תמיד או שזה רק בתקופה האחרונה. אני מבין שזה גבוה יחסית לממוצע (80)(?). האם נראה כי ישנה בעיה? האם שיפור הכושר הגופני (הלקוי אצלי...) ישפר את הדופק - והאם בכלל יש צורך לשפרו (להורידו). תודה דני

24/02/2002 | 15:30 | מאת: דני

נתוני האישיים - הכושר שלי לקוי ביותר (סתם שונא ספורט) ללא עודף משקל בריא באופן כללי * אגב, אם פתיר על ידי שיפור הכושר הגופני, כמה מהר אני צריך לראות את השינוי? תודה

24/02/2002 | 19:53 | מאת: ד"ר אילן קיציס

קשה להגיד למה הדופק אצלך מהיר. אני צריך לראות אקג ולבדוק אותך. אולי הכל כושר לקוי או גם דברים אחרים אני לא יודע סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה