בעיות!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/02/2002 | 22:44 | מאת: אביחי

לפני שבוע גיליתי שלחברה שלי יש בעיה בלב כי היא נולדה קטנה מבחינה גופנית ושהרופאים העריכו שהיא לא תגיע לגיל מבוגר, זה משהו לשסתום שהיה אמור להיסגר אחרי הלידה. האם יביא למותה? היתכן שהיא תמות בכל רגע??????? ומה בדיוק הבעיה לפני הערכותיך?

24/02/2002 | 20:04 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אני מקווה שהיא תיהיה בסדר אבל אין לי משוג על מה אתה מדבר.. סליחה

24/02/2002 | 23:05 | מאת: אביחי

דוק, לפי הבנתי מדובר בשסתום בין שני החדרים שבתקופה העוברית הוא פתוח ואמור להיסגר עם הלידה וישנם ניתוחים שנעשים על מנת לסגור את השסתום,שאלתי היא האם באמת דבר כזה יכול לקצר חיי אדם?

מנהל פורום קרדיולוגיה