ערכי HDL LDL

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/02/2002 | 22:09 | מאת: ט

ד"ר קיציס שלום, הנני בת 50 בריאה בד"כ . בת להורים שנפטרו שניהם בגיל 84 ולעולם לא סבלו מבעיות הקשורות ללב. לפני כ-4 חודשים עברתי כריתת רחם ומאז משתמשת באופן קבוע ב- EVOEL 100. בדיקות לפני שבועיים. תוצאות:LDL=79.40 HDL=71.00 טריגליצרידים 73.00 . כולסטרול 165.00. במאמרך הינך טוען שאנשים בריאים בד"כ וללא גורמי סיכון צריכים להיות בעלי LDL בערכים שבין 130 -150 איפה זה מעמיד אותי ? האם יש קשר בין ההורמונים והערכים הנמוכים? אני מעשנת כ-15 סיגריות ביום . זקוקה לתשובה מהירה.

24/02/2002 | 20:06 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

זה מעמיד אותך עוד יותר בריאה מהבריאים. ככל שה _ LDL נמוך יותר וה - HDL גבוה יותר זה יותר טוב להתראות בפנסיה שלי - עוד הרבה זמן תבלי טוב את בסדר גמור

מנהל פורום קרדיולוגיה