Primary Systemic) Amyloidosis AL)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/02/2002 | 16:14 | מאת: stleibo

דר' קיציס שלום, אימי סובלת מזה מספר שנים מאיוושה בלב, ונמצאת במעקב של קרדיולוג. הירידה בתפקודי הלב שלה, היתה ועודנה הדרגתית. לאחרונה אובחנה כסובלת מהמחלה המצויינת לעיל. שאלתי היא: האם ידוע לך על רופא או מחלקה בבית חולים בארץ המטפלים בחולי לב גם במינרלים + ויטמינים כגון: Qoenzime Q10 מגנזיום וכד' , זאת כמובן בתוספת לתרופות הקונבנציונליות. בתודה מראש על תשובתך.

24/02/2002 | 20:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

יש מומחים גדולים למחלה זו בתה"ש ובבילינסון. אני עצמי לא מטפל בהרבה חולים במחלה זו תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה