תעוקת לב - נכות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/02/2002 | 11:18 | מאת: דורון

שלום. אני בן 55 וסובל מתעוקת לב בדרגה .3/4. עברתי כ 5 צינתורים והשתלת מספר סטנטים. בעת ביצוע מאמץ כמו הליכה אני נזקק לקורדיל, או , לחילופין להפסקות קצרות . האם יש בסיס לאדם במצבי לקבל נכות מביטוח לאומי. האם אני מוגדר כמוגבל או בעל אי כושר עבודה. איפוא הגבול ומה הם הקריטריונים להגדרת מצבי התפקודי והתעסוקתי. תודה עבור התיחסות טובה.

24/02/2002 | 20:09 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

כמובן שאתה נכה בגלל מחלת הלב שלך. האם הציעו לך ניתוח מעקפים? תודה

24/02/2002 | 22:54 | מאת: דורון

הציעו לי ניתוח אולם גם הובא לידיעתי שעקב ריבוי הסטנטים הניתוח כלל אינו פשוט. תודה עבור התיחסותך

מנהל פורום קרדיולוגיה