כאבים בחזה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/10/2000 | 04:10 | מאת: אנונימית

לאחרונה התחלתי לסבול מכאבים בחזה, המופיעים בהתעוררות משינה באמצע הלילה, נסיעה במכונית, אילו מן התכווצויות המלוות לעיתים בסחרחורת וזיעה, לפני כשנה עשו לי אקו לב שהיה תקין, אין לי כאבים בזמן מאמץ, לאחר הכאב הזה אני חשה בדופק מהיר וכאילו שהלחץ דם שלי עולה. אני בת 27, בד"כ בריאה. ממה לדעתך נובע הדבר?ומה עליי לעשות? יכול להיות שזה מלחץ?

15/10/2000 | 15:23 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אנא עיין בתכתובות הרבות (המאוד דומות) בדפים קודמים בפורום זה תודה

17/10/2000 | 23:56 | מאת: ש.פ

שלום אנונימית אם בבדיקות יתברר שהכל תקין, אז אולי באמת יש לך תופעות של התקף "חרדה". תוכלי לקרוא על כך בפורום של פסיכולוגיה ופסיכיאטריה. כל טוב!

30/10/2000 | 22:09 | מאת: איתי

אני בן 27 וגם לי יש את אותם סימפטומים שאת מתארת. למרות שאני אובחנתי כסובל מהתקפי חרדה זה ממשיך להטריד אותי. אך כנראה שאין סיבה לדאגה. איפה בדיוק באיזור החזה כואב לך ולמשך כמה זמן? באיזה תדירות?

מנהל פורום קרדיולוגיה