איוושה בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/10/2000 | 17:37 | מאת: שקד פזית

הרופא איבחן אצלי איוושה סיסטולי באאוטה- לאחר מכן ציין אבחנה משוערת של aortic stenosis ו-gastritis helicobacter pylori מה יש לי בדיוק-והאם עלי להיות מודאג בתודה מראש שקד פזית

11/10/2000 | 17:45 | מאת: דר' שוורץ

הרופא חושד עפ"י ממצאים אזינתיים (איוושה הנקלטת מעל הלב) בקיום הצרות מסתם אב-העורקים ובאנגלית Aortic Stenosis האם הופנית לבדיקת אקו (אולטראסאונד של הלב)? בבדיקה זו יוגדר היטב מקור האיוושה ויתברר אם אכן מדובר בבעיה שהרופא חושד בה. כיוון שהעיבוד לא הסתיים אין צורך לדאוג לחינם.

מנהל פורום קרדיולוגיה