הפרעות בקצב הלב והפלגה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/01/2002 | 11:28 | מאת: מירה

האם הפרעות "מינוריות" בקצב הלב אצל גבר בגיל 58 המטופלות בתרופה, כאשר לגבר אין הסטוריה רפואית אחרת פרט לתרופה ללחץ דם אותן הוא לוקח שנים, צריכה למנוע ממנו מיציאה להפלגות קצרות (מחצי יום עד מספר ימים) ביכאטה פרטית? האם כל זמן שהבעיה היתה "רק" לחץ דם, ההפלגה היתה מותרת וכעת היא לא רצויה לפי הרופא. תודה

31/01/2002 | 16:54 | מאת: ד"ר אילן קיציס

במילה הפרעות קצב יש אין ספור אפשרויות. אני לא יודע למה הכוונה - כל כך וירטואלי. תשאלי את הקרדיולוג שלו או את הרופא המטפל. סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה