כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/10/2000 | 00:21 | מאת: בנצי

יש לי כאבים בחזה היית מתאר אותם כמו עקיצות וכן כאבים מסוגים שונים באיזור החזה. העניין מטריד אותי. ברצוני לציין שביצעתי בדיקות מקיפות לפני כ-4 חודשים ולא נמצאו מימצאים פתלוגויים כלשהם. אני בן 38 גובה 1.80 במשקל 110ק"ג נ.ב. הבדיקות נעשו בעקבות מותו של אחי מדום-לב בהיותו בן 42 בלבד. שאלתי מה ניתן עוד לעשות בכדי לגלות את מקור הכאבים? תודה בנצי

11/10/2000 | 14:53 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מפנה אותך לכתבות רבות בעמודים הקודמים על כאב בחזה - לא חשוד לאנגינה פקטוריס... הנושא נדון מכל הזויות וההאיבטים האפשריים תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה