הכדורגלן מני לוי - שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/01/2002 | 13:38 | מאת: נועם

שלום ד"ר אני בטוח ששמעת על המקרה של הכדורגלן מני לוי אשר לקה בדום לב בכתבה אמרו שהוא פעמים התעלף במשחקים ואימונים קודמים ושעשו לו בדיקות מקיפות וגילו שיש לו רישרוש בלב בגלל רישרוש יכול להיות דום לב? אנא תסביר לי איך זה קורה ואיך בכלל נותנים לו לשחק אם כל הסימנים המוקדמים שהיו לו? תודה ! בברכה נועם

27/01/2002 | 15:49 | מאת: adi

נועם, איפוא הכתבה? באיזה עיתון? עדי

27/01/2002 | 16:33 | מאת: נועם

תכנסי לאתר של מעריב או של ידיעות אחרונות www.maariv.co.il www.ynet.co.il

27/01/2002 | 23:49 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אין לי מושג ממה הוא סבל...אבל הרשרוש היה רק ממצא האזנתי של המחלה שלו. סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה