ארגומטריה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/01/2002 | 11:17 | מאת: יובל

ביצעתי בדיקת ארגומטריה בכדי לקבל אישור להתאמן בחדר כושר בתוצאה נכתב ארגומטריה שלילית תגובה היפרטנסית MILD הפסיקו לי את הבדיקה לאחר כ10 דקות כי הגעתי לדופק מטרה לחץ הדם הגיע ל170-90 ולאחר כמה דקות התאוששות ירד ל 130-80 הרופא הבודק אמר שאני בכושר גופני ירוד אבל כשיר להתאמן מה משמעות תוצאות הבדיקה ? אגב לחץ הדם לפני תחילת הבדיקה היה 140-90 ודופק 110 למרות שהדופק שלי במנוחה הוא 65-70 אני נלחץ מבדיקות האם יש קשר ? תודה מראש יובל

27/01/2002 | 12:50 | מאת: יובל

שכחתי לציין שגילי הוא 24 ואני לאחר שכיבה ממושכת במיטה בעקבות ווירוס שחזרתי איתו מאוסטרליה (6 חודשים) כיום הווירוס חלף וברצוני לחזור לכושר שוב תודה מראש

27/01/2002 | 23:54 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

...אז את יכולה לחזור לעסוק בפעילות גופנית כפי יכולתך. רק תתחילי. הארגומטריה שלך ככל הנראה תקינה (ככל הנראה, כיוון שלא ראיתי אותה במו עיני) תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה