כאבים בכתפיים לאחר כ 50 דקות של הליכה מהירה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/01/2002 | 10:45 | מאת: אילן

שלום אני בן 26 לפני כ 4 שנים עברתי צינתור לב , מצאו שיש לי עורק סתם שיחררו לי את הסתימה עם בלון + stand . כשאני עוסק בפעילות ( הליכה ) של כ 9 ק"מ במאמץ אני חש כאבים בכתפיים, גם לפני שנתיים הודעתי לקרדיולוג שלי את הבעיה הזאת, הוא שלח אותו לעשות מיפוי לב איך לא מצא דבר . מה עלי לעשות ואם יש איזשהוא סימנים לכאבים האילו ולאן עלי לפנות ?????? אודה לך על תשובתך אילן ........

27/01/2002 | 23:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אני לא יודע. אולי לאורטופד או לאף אחד. אולי תעשה גם ספורט שלא יגרום לך כאבים בכתפיים. הכל בהנחה שהמיפוי תקין לחלוטין תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה