הימאלאיה - כן או לא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/01/2002 | 22:43 | מאת: peledo

שלום רב. בן 41. בצינטור לפני כשנתיים אובחנה סתימה שלמה של העורק הימני בליבי. יש סיפור משפחתי! מטופל עם סופר סטטין , נורמיטן , אספירין. בכושר גופני טוב - במבחן מאמץ ,דופק 170 , ירידת ST בדקה ה-3 ל מנוחה לאחר המאמץ. בקיצור - מעונין לנסוע לטיול במקום גבוה בהודו עד איזה גובה מותר /אפשר? תודה

26/01/2002 | 10:12 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

לא יודע להגדיר בדיוק מה מותר ומה אסור מבחינת גובה. אין הגדרות כאלו והמלצות חד משמעיות. בקשר, נניח לטיול קשה עם "תקלות" צפויות וללא בית חולים נגיש - זאת תצטרך להיות החלטה אישית שלך, על פי איך שאתה מרגיש ואיך שאתה מכיר את עצמך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה