אתר באיטאנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/01/2002 | 22:06 | מאת: מיר

שלום לך יש אתר באנגלית ושמו mvpsupport.com שמסביר נהדר על צניחת מסתם ו סינדרום וכו" מאוד מעניין רק שזה קצת קשה להבין הכל למרות שרוב הביטויים הם בלטינית ואני גם דוברת ספרדית יחד עם המילון הצלחתי להבין זה מאוד עוזר לכל אלה בעיקר נשים שסובלות מהתופעה של הקפיצות בלב עקב אותו הסבר האם יש בעברית חומר באינטרנט שאפשר לקרוא כדי להבין קצת יותר זה לפעמים עוזר יותר מאלף מילים מרופאים סליחה,בלי לזלזל,עם לא היית באתר כדי להציץ אם יש חומר בעברית תוכל לבמליץ מאוד אשמח שבת שלום ורגוע מיר

26/01/2002 | 10:20 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

איזה אתר זה...תשלח לנו את הכתובת בעברית אני לא מכיר אתרים כאלו תודה

26/01/2002 | 13:48 | מאת: מיר

אתר האינטרנט באנגלית www.mvpsupport.com בבקשה מירם

מנהל פורום קרדיולוגיה