כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/01/2002 | 23:51 | מאת: הרצל

לדר' שלום אני בחור בן 38+ סובל מכאבים בחזה בחודש 12.2001 עשיתי מיפוי לב במאמץ הסיכום אומר:"איסכמיה? מחיצתי תחתון.וחדר תחתון וחדר ימני? קליטה מוגברת הראות. לאחר כשבוע אושפזתי בבית החולים עקב כאבים בחזה בדיקות דם שעשו לי נמצא הומצטאין גבוה בדם. {ויטמין B12 נמוך} וכן אקו לב שעשיתי יצא חיובי לכן נעשה לי צינטור. הצינטור יצא תקין שוחררתי לבית עם טיפול תרופתי :אספרין+פוליק אסיד בבדיקות אקג שנעשו לי תמיד יצא תקין שאלתי היא מדוע יש לי עדיין כאבים חדים בחזה? האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות: במשפחתי יש עבר עם בעיות לב(אבי דודי ואחי עברו בעיות לב בגיל צעיר יחסית) אני מעשן כ2 חפיסות ביום אודה לך על תשובתך

25/01/2002 | 18:43 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

רוב הסיכויים הם שהמיחושים שלך לא מהלב. כאבים בחזה שכיחלים מאוד ולרוב לא נמצאת הסיבה המוגדרת...וים אחד הם עוברים. לעיתים עושים גם צילום חזה - אני בטוח שעשו לך ויצא תקין לא יודע - סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה