לחץ דם-- דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/01/2002 | 22:55 | מאת: דדי

שאלה לחץ דם בודקים ביד ימין או ביד שמאל הקרובה ללב שאלה אנילוקח כדור אחד קונברטין לאיזון לחץ הדם לאחרונה לחץ הדם נע במדידות שונות לאורך תקופה בין 145\90 ל 95\150 על מנת לאזן אופטימלית האם רצוי להוסיף חצי כדור קונברטין או חצי כדור קונקור תודה

25/01/2002 | 18:44 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

בשתי הידים לחץ הדם צריך להיות זהה. אני לא יכול להמליץ לך מכאן מה יותר טוב עבורך. שתי התרופות יעילות. תנסה ותראה. הייתי מתחיל עם הקונברטין. תודה

29/01/2002 | 18:19 | מאת: שרה

אני בת 92 עם קוצב לב סובלת מיתר לחץ דם בלתי יציב. מקבלת וסקז 5 מ"ג לחץ הדם שלי נע בין 170/95 לבין 90/50 - מה עושים כשלחץ הדם יורד כל כך? האם להמשיך באותו יום ולקחת את הוזקז? תודה מראש על התשובה.

מנהל פורום קרדיולוגיה