שאלה דחופה - בעיות בקצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/01/2002 | 01:03 | מאת: ש

אילן שלום אמי 5 שנים לאחר צנטור בת 75 לפני כחודש הוחלפה לה תרופה שגרמה לה לחולשה ולהתדרדרות במצב לקיחת התרופה הופסקה לאחר שבוע מאז היא חווה לאחרונה ירידה בקצב לב פתאומית או לחלופין עליה בלחץ דם בשתי הפעמים לקחנו אותה לרופא מיד נבדק אקג ויצא בסדר הבעיה שהיא מאד חלשה ומאז לקיחת התרופה החדשה מצבה רק מתדרדר יש לי כמה שאלות : 1. האם תרופה חדשה יכולה להביא לכזו התדרדרות ועוד חודש לאחר שהופסקה לקיחתה 2. מה עושים כאשר מאוכזבים מהקרדיולוג המטפל בה מזה 4 שנים האם ניתן לגשת לרפואה פרטית ואיך זה מתבצע ? 3. האם יתכן שתרופות שהיא נוטלת 4 שנים מתחילות להזיק לה ויש להחליפן האמת היא שאנו מאד מודאגים ומרגישים חסרי אונים היחס מצד הרופא שלה מאד אדיש תודה

24/01/2002 | 21:57 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

המידע כל כך כלילי. כן, יכולה להיות תגובה לא טובה לתרופות. אבל מה התרופה שעליה אתה מדבר. תמיד אפשר להחליף רופא, הרי הוא נותן שירות ואתם לוקחים אם אתם רוצים. אם לא רוצים מחליפים - דכותכם המלאה. תנסו אולי קרדיולוג אחר בקופה. אם תרצו אני יכול לראות אותכם בתל אביב אפשר לכתוב לי למייל ונמשיך משם תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה